De perfecte gezinswoning compleet maken met een UPM ProFi Piazza terras

In het prachtige Baarn in Nederland verscholen achter de charmante gevel van een huis uit de jaren dertig, hebben de eigenaars ruim tien jaar lang dierbare herinneringen gemaakt. Hun achtertuin was echter al een tijdje aan een make-over toe. Het verweerde houten terras en de patio hadden betere dagen gekend en het was tijd voor verandering.

Het traject naar hun nieuwe buitenruimte begon toen de eigenaars contact opnamen met Evelyne van Almere Buitenleven, een ervaren ontwerpster die bekend staat om haar vermogen om buitenruimtes nieuw leven in te blazen. Evelyn nam de tijd om de visie en de behoeften van de eigenaars te begrijpen, samen begonnen ze aan de reis om de tuin te transformeren.

Voor de renovatie werd er gezocht naar hoogwaardige materialen. Aan de lokale distributeur PontMeyer Deventer legden ze hun wens uit voor een duurzame en aantrekkelijke terrasoplossing. De distributeur aarzelde niet om UPM ProFi composiet terrasplanken aan te bevelen. UPM ProFi staat immers bekend om hun uitstekende kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht.

Het hart van het project is ongetwijfeld het terras en het zwembad. De eigenaars kozen voor UPM ProFi Piazza in de kleur Royal Elm vanwege het elegante uiterlijk en de naadloze integratie in de omgeving.

Het plaatsen van de composiet terrasplanken werd toevertrouwd aan het professionele team van Almere Buitenleven, waardoor het project binnen één maand efficiënt en nauwkeurig werd gerealiseerd. Het resultaat is een prachtig terras met zitbank in hetzelfde materiaal, niet alleen een lust voor het oog, maar ook gebouwd om de tand des tijds en het onvoorspelbare Nederlandse weer te doorstaan.

Deze zomer brachten de eigenaars meer tijd buiten door dan ooit tevoren. Vaak zaten ze op hun nieuwe bank naar hun kind te kijken terwijl het spetterde en zwom in het uitnodigende zwembad. Het is geruststellend te weten dat het terras niet alleen mooi is, maar ook veilig en antislip.

Terwijl de zon aan de horizon zakte en een warme gloed op de composiet terrasplanken wierp, konden de huiseigenaren niet anders dan blij zijn om de transformatie die had plaatsgevonden. Hun achtertuin was een waar toevluchtsoord geworden waar familiemomenten werden gekoesterd en vrienden samenkwamen. Het is een plek geworden waar oude herinneringen naadloos samenvloeien met nieuwe.